Thursday, 28 February 2013

Bedak terbaik indonesia SULAMIT

Sejak balik dari bandung hari tu tiap kali aku dtg ofis sure org akan cakap gebunye kulit ko sya. Hehehe mcm pakai botok. Mule2 aku tak perasan jugak then mencari la sbb musabab kenape jadi mcm ni ingat seri lepas beranak hahahaha.verangan kan..lepas tu baru aku sedar diri berpunca dari bedak sulamit ni.
Serius ini bedak terbaik dari indonesia kulit jadi muluss.gebu.aku beli kat indon 30ribu rupiah maksudnye duit kite dlm rm15. Murahkan?? Jadi pada sesiape yg pergi indon aku syorkan cari bedak ini ya ibuk ibuk..dan buat pengetahuannn aku tidak menjual bedak ini harap maklongg..cuma berkongsi petua hehehe aku seorang pemalas make up keluar rumah kadang2 bedak pon tidak hahaha. Kadang2 bile sedar diri yg rupe dah mcm sedara lampir barula make up.haih.

Post a Comment