Thursday, 21 February 2013

first solid food baby carl

 Semalam baru firstime bg baby solid food . yee die baru 5bulan seminggu 2hari tapi selepas baca belog  dr halina baby b die pon start makan 5bulan lebih .. then ciri2 yg die sebut untuk baby yg boleh makan pun dah ade dekat baby carl. die tua sebelum umurnye hehehehe
anda boleh lihat betapa gembiranya die dapat makan. dan ciri2 buruk lantak aku ni mcm dah ade dekat anak aku ni heh.
  gambar-gambar di atas mengambarkan die nak cakap ngan aku dapp mummy dapppp...
 
gambar terakhir ni bila dah kenyang dan dah berhenti suap die makan die nak makan kaki plak nayee.. klo lambat suap die bubur die terus angkat kaki makan kaki hehehe..
Post a Comment