Wednesday, 20 February 2013

photocanvas Fareeq Carl Amir

gambar canvas yang cantik ini aku tempah dekat http://www.3dcanvasphoto.com/ dengan encik halim. servis terbaik siap hantar kerumah sebab kami berjiran rupenye hehehehe.. aku banyak servey org yg buat photo canvas ni tapi aku jumpa ini yg paling murah kualiti gambar pun bagus sgt2 aku sgt sgt sgt puas hati dengan harga dan juga servis yg di beri .. oleh kerana kami berjiran die bagi free je pinjam stand gambar tu. tq en halim.
 



Post a Comment