Tuesday, 28 January 2014

DOUBLESTEMCELL #sayajual


 Hi lama tak post apa-apa cite kat belog.
untuk pertama kali nya aku rasa nak selit bussines kat belog sendiri.
if korang pernah dengar produk doublestemcell yang umie aida jadi duta tu.
macam mane aku boleh terjebak ? bukan sebab umie aida ye..
cite die macam ni..


awal januari 2014 datang kawan ofis cite pasal produk ni katanya anak die resdung makan doublestemcell ni .. Alhamdulillah hilang ngan tak dengkur dah.
otomatik aku teringat suami sendiri (hihihi sori abg bocor rahsia)
suami aku dengkur ngan kuat meludah sbb tekak die sentiasa berkahak.
dan bermula la minggu lepas kalau tak silap aku pakse die makan menatang ni hihihi.
Alhamdulillah dengkur kurang ngan dh tak meludah . katanya kahak mcm dah takde.
ini aku cakap dengan pengalaman sendiri okay.sumpah tak tipu.
macam hari ni aku tarik ayah aku plak makan benda ni . kulit die sensitive mcm aku nanti aku update kesan lepas seminggu die makan nanti.
secara jujur nya aku belom makan benda doublestemcell sbb aku tengah makan k-colly kologen dari korea tu . itu pun ok sbb kulit aku sensitive bila makan ayam banyak sgt je mula la gatal sampai jadi mcm eczema ..bila makan k-colly terus ok. tapi aku tgk fungsi k-colly ni ada dalam double steamcell .. double stemcell lagi bagus untuk kesiahatan dalaman sekali. sini aku senarai kan kesan makan double stemcell ya.








KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah... dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan,



aku bukan jenis fikir untung sahaja ya kawan-kawan . aku cuba dulu produk ni tengok sendiri depan mata kesan doublestemcell ni baru aku nak jual dekat kawan-kawan.jadi aku sgt syorkan produk ni dkt korang semua. if berminat mesej daku yaaaa.. daaaaa
Post a Comment