Thursday, 15 January 2015

Hotel metro inn Arau

setelah sekian lamaaaaaa maaaa maaaaa sangat tak update belog setelah kes anak aku tahun lepas. sekarang baru ada mood nak update belog ini pun sbb dah terbiar lama dalam draft. kadang2 cam klaka bila org yg hentam aku kat belog pasal bahasa yang aku guna time menaip. hello kau ingat aku cikgu?belog aku sukahati aku laaa nak bahasa macam mana pun. chait ..
 
ok sambung motif utama nak share tentang hotel. bagi sapa-sapa yang nak pergi padang besar aku suggest hotel budget Metro inn sbb die bersih tapi dah nama pun budget kan faham2 sendiri la takdela besar mana bilik Nye ok la buat tido 1malam rehat sebelum korang nak bertawaf dkt padang besar sana tu.
 
ini bilik superior room RM88.00 (no breakfast) jgn risau sini dkt dgn kedai2 makan KFC,7eleven mmg sederet je dgn hotel ni. bagi aku ok la sbb just nak tidur je kan..
 
tapiiiiiii
 
dia takde lift jadi selamat exercise ya.untuk golongan muda maybe sesuai tapi org2 tua yg sakit lutut hmm better cari hotel lain.
Post a Comment