Thursday, 10 January 2013

Beaba baby cook

Hi belog yg sunyi sepi bunyik cengkerikk.. hehehe

Ya aku tahu lagi 2bulan si bujang aku tu baru boleh mamam solid food..skrg aku duk excited kumpul resipi baby..masaalah nye skrg aku dlm dilemma tuk membeli tempat masak die..tak taula berbaloi atau tidak if aku beli babycook machine ni. Sgt sgt menawan hati harga pon boleh tahanla separuh basic gaji aku yg pertama dulu heheheh...
If aku beli sure lagi semangat aku nak sedia kan makanan tu si bujang aku tu..tapi faham2 ja la aku kan slalu hangat2 tahi hayam serama ja..separuh jalan aku da jemu ...tapi aku jatuh hati dgn mesin ni..
Alahai takut beli terperuk ja dlm store lepas tu tapiiii aku sukekannnyeeee...

Post a Comment