Wednesday, 20 February 2013

PELAMIN BERENDOI FAREEQ CARL AMIR (DIY)

Pada 20hb januari yang lepas kami buat majlis cukur jambul dan aqiqah untuk my baby fareeq carl amir. ini adelah pelamin yang dibuat sendiri oleh onnie nye lovely pelamin kan? actually sebenarnye nak tempah saje senang org yang kami tempah pelamin tu siap dah pasang dah pelamin die mase hari khamis..tapi aku mintak bukak balik aku tak mahu sebab nak menangis aku nengok pelamin die macam H$#%^ J$#^% * .. dah la charge tak padan dengan pelamin yg macam ^%$#^$%^ tu! pedulik majlis aku jadi aku ade hak untuk katekan taknak pada pelamin ntah hape2 tu gambar tunjuk lain dibawak nye lain mmg cari nahas la kan kene tanggal balik muhhahahaha jadi untuk puaskan hati aku kami buat sendiri then ini hasilnye dalam masa 2hari sahaja siap semua barang kami sendiri kecuali buaian aku sewa dekat butik syikin kadir seksyen 23 kebetulan die customer dobi ibu.

 
jangan tak percaya okey dah ade yg suruh kami buat pelamin berendoi untuk dibuat tempahan hehehe. mmg tidaklaa menjaga sikecik sorang tu pon tak menang tangan kami dibuatnye. akhirnye aku sgt berpuashati dengan kekretiffan ibundaku sayang hehehe.

Post a Comment